Tuesday, April 21, 2009

Cupcakes Untuk Eira

Last saturday order lagi cupcakes dari Shada. This time is for Eira. Ana tak bagi pun kek masa birthday dia hari tu..so kira yang ni hadiah harijadi ibu untuk Eira la ye..and also congratulations kat Eira sebab Johan kawat untuk KEPO(Kadert Polis) peringkat sekolah ...good luck untuk esok....peringkat negeri lak....Kepo kepo juga...exam jangan lupa tau...

Eira suka sangat bila dapat kek ni..siap dok kira nak bagi kat siapa....tapi sorry yer..strawberry nye jatuh-jatuh sikit...but the taste tak lari kan..kira ok laa tu....!!!!

Gambar cupcakes dari kamera Ana nanti Ana post kat sini sebab kamera ada kat Eira so untuk cuci mata sekarang ana ambik gambar dari blog shada dulu... (shada akak pinjam gambar japs yer ni kira promosi jugak kan)
gambar dari hp anna






gambar dari shada


gambar dari kamera

gambar dr kamera.....masa ni strawberry dh tergolek

1 comment:

Shada ash said...

Salam akk, blh...apa salahnyer ambil gmbr tu:)