Monday, January 26, 2009

Kerepek pedas arrow head

This morning I tried to make kerepek pedas arrow head. Well actually, my son has been requested so many times nak kan arrow head yg pedas. Dah berapa kali buat tapi dia still nak gak cicah cili ....Me and mom always cakap kat my son..jangan nak merepek....

Tapi this morning....lepas goreng kerepek arrow head tu..ana rasa nak take a challenge my son's requests. So buat laa kerepek pedas arrow head. Its a new try recepi kan...Hmmmmmm memang sedap.. abang ipar ana and kakak ana yang cerewat bab makan pun cakap sedap. Habis sebalang...kesian kat kakak yang sorang lagi, tak sempat merasa. Ishh..kalau laa arrow head ni ada masa kita raya nanti....best kan.....leh business....

Sorry tak sempat take foto......

2 comments:

Asmahani said...

Sis, camner agaknya rupa arrow head tu? Ni biskut yang kecik2 macam arrow tu ke?

Anna said...

dia ni mcm sengkuang cina size dia tp kaler cerah sikit