Saturday, April 12, 2008

Tatting....Jugak laaaaaaaaaaaa

My first tatting yang betul-betul habis....masih lagi tahap permulaan. After so many times of trying.....ni dia my tatting.....Ana masih tak berapa pandai..The picot masih lagi tak sekata. And satu masalah..tak reti nak buat finishing....macam mana yek?...Nanti belajar lagi. Many thanks to all my crosstitch friends....for giving me support...Memang dah nak give up dah...tapi dengan support member-member ana mentelaah gak mcm mana nak buat tatting ni.....And its really fun....sampai dok tunggu makanan siap di kedai makan pun leh kuarkan bertatting. My hubby dok kerling je...

P/S
Tatting yang merah tu....herot petot...kelakar gak tengok. Counting tak sama.

3 comments:

Zololkis said...

See Please Here

MamaFaMi said...

My mom used to do tatting masa mama kecil dulu... tapi masa tu lom interested nak belajar. La ni, kalau nak suruh ma ajar pun, mak dah lupa agaknya... rugi kan?!

Anna said...

yer la mamafami.....my aunt dulu pun dok tat masa i kecik lagi..ni bla dah tua br le me nak belajaq